Megújult a Landesrat honlapja

2021.05.04. | Landesrat hírek

Lendületes, élmény alapú megjelenéssel, átlátható felépítéssel és praktikus funkciókkal megújult honlapunk!

Egy olyan összefoglaló felületet hoztunk létre, mely tükrözi azt az életérzést és örömet, mely közösségünk mozgatórugója, és kifejezi összetartó erejét, közösségi szellemiségét.

A honlap mobilbarát, tehát már nem csak webes felületen, hanem minden mobileszközön, táblagépen és telefonon is könnyen kezelhetően működik. Célunk, hogy bárki, bármikor, bármilyen eszközről akár egy gombnyomással elérhessen minden számára lényeges információt, funkciót.

Egyszerűen és gyorsan bárki értesülhet híreinkről, megtekintheti következő eseményeinket vagy akár pl. online jelentkezhet egy rendezvényre. Elektronikus űrlapjaink pár perc alatt adatokkal feltölthetők és az irodának beküldhetők.

Landeskalender, országos rendezvénynaptárunkból átfogó képet kaphat a hazai németség programjairól, vagy akár rögzítheti is helyi rendezvényeit. A naptár hasznos segédeszközként szolgálhat a rendezvényszervezőknek. Tekintse meg a felületet!

A megújulással szeretnénk elérni, hogy a honlap ne csupán statikus lenyomat legyen szervezetünkről, hanem egy élő, mindenki által könnyen kezelhető, kedvelt felületté válhasson. Jó böngészést kívánunk!